Aristotel Eliksir lepote - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Kozmetične storitve

Kozmetične

Kozmetične storitve

V našem centru Eliksir lepote poskrbimo, da bo vaš pogled sijoč in čaroben. 

Izbirate lahko med laminacijo obrvi, podaljševanjem trepalnic, keratinskim vihanjem trepalnic, puder obrvi in še in še ...

Naročite se

Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je odlična izbira za vse ženske, ki se nerade ličijo, vendar želijo izgledati urejeno. 

Lepe in goste trepalnice so sanje vsake ženske, ki se lahko za vas uresničijo že danes. Trepalnice podaljšamo in zgostimo primerno vašim naravnim trepalnicam in željam.

Keratinsko vihanje trepalnic

Keratinsko vihanje trepalnic

To je naravno trajno vihanje trepalnic, ki jih po želji stranke tudi pobarvamo. 

Predstavlja popolno nego za trepalnice. Serum lash lift vaše trepalnice privzdigne in trajno zaviha v čudovit volumen. Kvalitetni serumi trepalnicam nudijo naravno nego, saj jih obogatijo.


Puder obrvi

Puder obrvi

Gre za tehniko površinskega senčenja kože, pri čemer sledimo čim bolj naravnemu videzu – obrv deluje naravno, gosto in negovano. 

Z drobnimi pikicami tako ustvarimo nežno senčenje. Oblika in barva se vedno prilagodi obliki strankinih obrvi, saj je cilj doseči čim bolj naraven rezultat.

Barvanje s kano

Barvanje s kano

Kana je naravna in zato primerna tudi za tiste z občutljivo kožo in osebe nagnjene k alergijskim reakcijam, saj kože ne draži. 

Kožo neguje in je primerna za vse vrste obrvi - od temnih, svetlih, gosto ali redko poraščenih. Barvo prilagodimo vsaki stranki. Obstojnost kane je do 4 tedne.

PMU ustnic

PMU ustnic

Gre za tehniko senčenja, ki naredi vizualno rahlo večje ustnice.

Postopek traja predvidoma dve uri. Po 5-tih tednih je obvezna korekcija, kjer se vnese pigment, ki v prvem mesecu zbledi, saj ga telo še ne sprejme v celoti. S korekcijo popravimo tudi vse morebitne pomanjkljivosti. Ustnice dobijo dolgoročno poln in svež videz ter so jasno definirane.

Laminacija obrvi

Laminacija obrvi

Laminacija je postopek oblikovanja obrvi, s katerim dlačicam spremenimo smer, da dobimo želeno obliko obrvi.

Z laminacijo dosežemo simetrijo in videz košatih, bolj polnih obrvi. Po postopku so dlačice bolj ubogljive, lažje jih češemo.

Nazaj na vrh