Aristotel Eliksir lepote - zdravstveni center z dostopnimi storitvami

Urejeni in lepi nohti

Urejeni

Urejeni in lepi nohti

V Zdravstvenem centru Aristotel poskrbimo da so vaše roke urejene in negovane. 

Individualno izberemo primerno terapijo za ohranitev naravnih nohtov, hkrati pa s permanentnim lakiranjem uredimo tudi tanjše in krhkejše nohte.

Naročite se

Permanentno lakiranje

Permanentno lakiranje

Gre za postopek utrjevanja naravnih nohtov. Permanentni lak je poseben lak za nohte, ki ga nanašamo s čopičem (kot navadni lak za nohte) in se suši pod LED ali UV lučko. 

Videz nohtov je povsem naraven, saj se popolnoma prilagodi obliki vašega nohta. Obstojnost laka je približno 2 do 3 tedne.

Uporabljamo visoko kakovostne izdelke: 

  • Zoya, Lily Nails, CND -Shellac,  Gelish, Jessica, Victoria Vynn

Podaljševanje nohtov

Podaljševanje nohtov

Gel nohte izdelamo s posebnim gelom, ki se suši pod LED ali UV lučko. 

Od permanentnega laka se razlikuje v tem, da lahko naravne nohte tudi podaljšamo, zato je to primerna rešitev za tiste, ki bi si želele spremeniti obliko svojih nohtov ali se želijo odvaditi od grizenja nohtov. Obstojnost je od 3 do 4 tedne. Sam postopek traja od 60-120 minut.

Klasično lakiranje

Klasično lakiranje

Pri osnovni negi rok uredimo obnohtno kožico, nohte po potrebi skrajšamo in jih oblikujemo. Nohte lakiramo s klasičnimi laki znamke Zoya in CND Vinylux. Laki Zoya ne vsebujejo nobenih škodljivih kemikalij, kot so formaldehid, toulen, ftalati in kafra. Laki niso testirani na živalih in so tako prijazni človeku in okolju.

Odstranjevanje permanentnega laka ali gela

Odstranjevanje permanentnega laka ali gela

Nudimo strokovno odstranitev permanentnega laka ali gela, saj se zavedamo, da je način odstranitve lahko bistven pri ohranjanju in preprečevanju poškodb nohtov.

Nazaj na vrh