Aristotel Eliksir lepote - zdravstveni center z dostopnimi storitvami
Kemični pilingi

Dermaceutic pilingi zdržujejo varnost in učinkovitost, saj inovativne formule dajejo prednost nadzorovanemu in postopnemu luščenju kože, kar prinaša optimalne rezultate brez stranskih učinkov ter ostalih tveganj v primerjavi z visoko koncentriranimi pilingi.

Naročite se

Milk Peel

Milk Peel

Za neravno teksturo kože, fine linije, pusto kožo in razširjene pore.

Postopek ponovimo 4-krat na 14 dni. Izvaja ga kozmetičarka.

Mask Peel

Mask Peel

Za mešano, nečisto, mastno in aknasto kožo.

Postopek ponovimo 4-krat na 14 dni. Izvaja ga kozmetičarka.

Mela Peel Forte

Mela Peel Forte

Intenzivni postopek posvetlitve vseh vrst pigmentnih madežev – melazme.

Cosmo Peel Forte

Cosmo Peel Forte

Pomladitev kože, glajenje povrhnjice, korekcija finih gub, odstranjevanje sončnih pigmentacij, starostnih peg, ožanje por, izboljšanje teksture in tonusa kože.

 Postopek ponovimo 1 do 2-krat v obdobju 1 meseca. Izvaja ga zdravnik. Obvezna uporaba Mela cream po postopku in 5 dni K ceutic UVA/UVB SPF 50.

Postopek

Postopek ponovimo 1 do 2-krat v obdobju  meseca. Izvaja ga zdravnik. Obvezna uporaba Mela cream po postopku in 5 dni K ceutic UVA/UVB SPF 50. Pacienti, ki uporabljajo retinol (vitamin A) v lokalni obliki in vitamin C v lokalni obliki, ga morajo 16 dni pred postopkom ukiniti oz. prenehati jemati. Po vseh pilingih je priporočena uporaba kreme z UVA/UVB zaščito SPF 50. Primeren je za moške in ženske vseh starosti.

Postopek traja približno 15 - 20 minut.

WiQo

WiQo

WiQo® je italijanska linija dermatoloških izdelkov, ki na popolnoma drugačen, inovativen način spodbuja naravno regeneracijo kože. 

Med najbolj revolucionarne novosti iz te linije uvrščamo tretma z izdelkom PRX-T®33.

PRX- T33

PRX- T33

Izguba tonusa kože obraza, vratu in dekolteja (foto in krono staranje), učvrstitev kože dekolteja in kože na prsih, brazgotine in strije, preventiva staranja kože, zmanjšanje gub in melaz.

Sestava je patentirana in temelji na nizki koncentraciji vodikovega peroksida (H2O2) in 33 % triklorocetni kislini (TCA), dodana pa je tudi koična kislina. Za dolgoročno učinkovitost priporočamo 3 - 5 tretmajev s časovnim razmakom enega tedna.

Reverse Peel

Reverse Peel

Za hiperpigmentacije (melazma, lentigo). Potrebnih je 5 do 7 tretmajev.

Nanašamo ga lokalno, samo na madeže. Za domačo nego priporočamo Reverse serum 2-krat na dan, poleti 1-krat na dan čez cel obraz.


Nazaj na vrh